Tervetuloa, tämä on organisaation Lähteillä / Kansallisgalleria saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.lahteilla.fi ja on laadittu / päivitetty 23.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse


Digipalvelun saavutettavuuden tila

Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia


Ei saavutettava sisältö


3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen


2. Kohtuuton rasite

Kansallisgallerian kokoelmiin kuuluvien taideteosten, esineiden, valokuvien ja arkistoaineistojen, esimerkiksi kirjeiden, perustiedot ovat sivustolla tekstimuodossa ja täyttävät saavutettavuusvaatimukset. Kansallisgallerian kokoelmiin kuuluvien kulttuuriperintöaineistojen kuvat eivät ole saavutettavia, sillä näiden määrä (satoja tuhansia kuvia) on huomattava eikä Kansallisgallerialla ole kustannustehokkaita tai automatisoituja menetelmiä saattaa kulttuuriperintöaineistojen sisältöä sellaiseksi, että se täyttäisi saavutettavuusvaatimukset.

Saavutettavuusvaatimusten toteuttaminen aiheuttaisi organisaation toiminnalle kohtuuttoman rasitteen suhteessa palvelun käytön laajuuteen ja sen merkittävyyteen käyttäjille. Kansallisgalleria on panostanut merkittävästi keskeisten palveluidensa saavutettavuuteen. Tämän palvelun osalta mahdollinen uusi verkkopalvelu rakennetaan saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi.

Verkkosivustolla on saavutettavuuspuutteita WCAG2.1 suhteen: Havaittavuuden, 2. Hallittavuuden, 3. Ymmärrettävyyden osa-alueilla.


Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

lahteilla(at)kansallisgalleria.fi


Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Puhelintuki tarjoaa vammaisille ja avustavaa teknologiaa käyttäville korvaavaa palvelua yleisesti sekä silloin, kun verkkosivustomme ei ole saavutettava.

puhelin: 0294 500 526
sähköposti: kirjasto(at)kansallisgalleria.fi